Sesonkikalastus – Ruka Pro Guides, Ruka-Kuusamo

Oletkos koskaan liponnut tai tuulastanut, käynyt verkoilla tai katiskalla? Meidän kanssamme pääset tutustumaan eri vuodenaikoina käytettäviin kalastusmuotoihin.

Valitsemme ryhmällesi sopivimman sesonkikalastusohjelman ja viemme teidät joko tutustumaan tai pääsette osallistumaan itse kalastamiseen.

Esimerkiksi heinäkuussa voit tutustua asiantuntevan kalastusoppaan mukana katiska- ja verkkokalastuksen saloihin. Talvinen verkkokalastus onkin oma lukunsa, miten ihmeessä se verkko saadaan jään alla kuljetettua? Tule ja opi!

Muita esimerkkejä kalastamisesta eri vuodenaikoina on mm. tuulastus elokuun pimeinä iltoina ja syksyllä. Lokakuun alussa, voit kokeilla särjen ja ahvenen lippoamista pienestä purosta. Ja keväällä viemme teidät pilkille.

Valmista oma kala-ateriasi

Ohjelmat sisältävät aina saaliskalojen käsittelyn ja valmistuksen avotulella, esimerkiksi savustusta, paistamista, loimuttamista, valmistus nyytissä jne.

Ohjelman hinta riippuu ohjelman sisällöstä, ryhmän koosta jne. Kysy sesonkikalastustuotteista lisää meiltä, niin teemme ryhmällesi varmasti mielenkiintoisen kalastuspaketin.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.