Adrenaliinipommi, koskenlaskua suurilla koskilla – Ruka Pro Guides, Ruka-Kuusamo

Haluatko kokeilla rajojasi ja saada veresi kuohumaan kosken kanssa kilpaa? Tule mukaan koskenlaskuun Juumasta Venäjän rajavyöhykkeelle asti.

Tällä seikkailulla ei käy aika pitkäksi, siitä pitävät huolen useat vaativat kosket, jotka pitävät sinut kiireisenä ja kastelevat takuuvarmasti.

Reitti kulkee hyvin tunnetun vaellusreitin, Karhunkierroksen, maisemissa. Saat lähituntuman kuuluisiin koskiin, kuten Myllykoskeen, Aallokkokoskeen ja Jyrävään sekä lukuisiin muihin koskiin. Koskiluokitukseltaan nämä edellä mainitut ovat vaativia ja upeaa Jyrävän putousta ihaillaankin rannalta käsin, koska se on luokiteltu hengenvaaralliseksi. Taru tosin kertoo, että sen on joku laskenutkin, mutta kun näet putouksen voiman, voit päätellä onko se totta!

Eikä siinä vielä kaikki. Noin kuuden tunnin aikana sinulle varmasti maistuu hetki nuotion ääressä nokipannukahvin sekä eväiden parissa ja oppaasi tarina-arkusta löytyy varmasti juttuja nuotiopiiriin.

Reitin loppuosuus kuljetaan luonnonkauniissa Oulangan kansallispuistossa, jossa voi törmätä kalastajien sekä vaeltajien lisäksi lukuisiin eläimiin, maassa ja ilmassa.

Seikkailu päättyy aivan Venäjän rajavyöhykkeen tuntumaan, jossa kuljetus odottaa sinua paluumatkalle.

Hinta 85 €/henkilö, minimiryhmäkoko 4 hlöä, ikäraja 18 v.Kesto noin 6 tuntia

Vaativuus vaativa

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.