Kesäohjelmat, Ruka-Kuusamo – Ruka Pro Guides, Ruka-Kuusamo

Kesäohjelmat

Oletko kokenut tämän jännittävän metsästysmuodon?

Paikalliset oppaamme vievät teidät parhaille paikoille. Alkusyksystä menemme teeren soitimelle aikaisin aamulla ennen auringon nousua. Lokakuussa keskitymme teeren ja metson pyyntiin koko lyhyen päivän ajan. Mukaasi tarvitset vain tarkan luodikon. Tarvittaessa myös oppaan asetta voidaan vuokrata.

Lue lisää

Tekeekö mielesi tuplata jännitys joella? Ei muuta kuin kumpparit jalkaan ja vavat matkaan, nyt mennään “koskenlaskukalalle”!

Lue lisää

Oletkos koskaan liponnut tai tuulastanut, käynyt verkoilla tai katiskalla? Meidän kanssamme pääset tutustumaan eri vuodenaikoina käytettäviin kalastusmuotoihin.

Lue lisää

Perinteinen mato-onginta on yksi parhaimmista ja rentouttavista kalastusmuodoista koko perheelle ja kurkistetaanpa matkalla myös katiskaan.

Lue lisää

Haluatko kokeilla rajojasi ja saada veresi kuohumaan kosken kanssa kilpaa? Tule mukaan koskenlaskuun Juumasta Venäjän rajavyöhykkeelle asti.

Lue lisää

 Onnistuneeseen metsästysreissuun kuuluu erämaiset metsästysalueet ja paikallisopas joka tuntee ne kuin omat taskunsa.

Lue lisää

Liity koko perheen tai ystäväporukan voimin seuraamme oppimaan ja kokeilemaan erämiestaitoja, seikkailemaan koskilla ja nauttimaan luonnosta koskenlaskuretkellämme Käylänkoskelta Juumaan.

Lue lisää

Oulankajoki sijaitsee Oulangan kansallispuistossa, joten pääset nauttimaan koskemattomasta luonnosta joelta käsin, kiireettömästi meloen.

Lue lisää

Tee luontoelämyksestäsi entistä antoisampi ja ota mukaasi paikallisopas.

Lue lisää

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.